Länge sedan jag såg min lägenhet så ren

Halloj! En fin dag som denna hade jag tänkt skriva ett rekommendationsinlägg då jag vet att ni har längtat efter det. Företaget jag tänkte rekommendera heter Aziz Super Service Städ och de har hjälpt mig med hemstäd i Huddinge.

Till at börja med måste jag medge att jag inte är personen som gärna städar, det händer ofta att jag skjuter upp det till nästa dag men det händer ändå inte. Det hela leder till att mitt hem ofta är stökigt, så var det i alla fall innan jag kontaktade det här företaget för att få hjälp med hemstäd i Huddinge. Jag kände en dag att det var nog med mitt stökiga hem, jag kände att jag inte längre kunde stå ut med den smutsiga omgivningen. Med tanke på att jag inte gillar att städa blev det inte heller något vidare rent när jag försökte mig på att städa lägenheten. Det är anledningen till att jag från början valde att höra av mig till det här företaget, jag kände att jag behövde professionell hjälp för att det ens skulle bli rent. Efter deras besök hos mig var det otroligt rent, så ren som lägenheten var då har jag inte sett den på väldigt länge. Den kicken som jag fick av att det var rent hemma hade jag inte haft på länge heller, vilket gjorde att jag ville ha deras hjälp igen. Därefter har de kommit hem till mig en gång varannan vecka för att hjälpa mig med hemstäd i Huddinge, vilket jag verkligen uppskattar. Helt ärligt hade jag inte klarat av att ha en så ren lägenhet utan deras hjälp.