RA Fönsterdesign AB

Tjenare, hallå, hej! Jag tänkte avsluta den här dagen med att skriva er en rekommendation av ett företag, företaget jag kommer prata om heter RA Fönsterdesign AB och har hjälpt mig att byta fönster i Täby.

Den grundliggande anledningen till att jag fick hjälp av det här företaget var för att mina fönster hade kommit sig till åren och börjat göra sitt. Det var inte längre samma isolering och jag kände inte heller att de passade huset längre. Eftersom det inte bara är att byta fönster var jag tvungen att hitta mig ett företag som kunde göra det åt mig, vilket jag efter några dagars sökande äntligen gjorde. Jag hittade då RA Fönsterdesign AB som sedan hjälpte mig att byta fönster i Täby, vilket jag idag är väldigt glad över. Den hjälpen jag fick av dem var otroligt bra och jag fick även ett väldigt bra bemötande av dem. De var trevliga och tog hand om arbetet på helt rätt sätt, utifrån vad jag vet om fönster i alla fall. Deras jobb resulterade i alla fall bra, jag fick nya fina fönster som fungerar precis som det ska. Det finns helt enkelt ingenting att klaga över när det kommer till varken företagets service eller arbetssätt, allt håller måttet. Därför kan jag passa på att tipsa er om det här företaget om ni också ska byta fönster i Täby eller i områden runt omkring, den hjälpen ni kommer få av dem kommer garanterat vara bra. Det var allt jag hade att säga för idag, hoppas ni har gillat det och möjligen kan ta användning av det i framtiden. Ha nu en fortsatt bra dag och vecka så hörs vi igen om några dagar.